LessenĀ 

Online Dance

Losse Lessen @Home
5Rhythms & OpenFloor

o.a. zondagochtend

DANSEN en mindful bewegen is goed voor je lichaam, gezondheid en gemoedstoestand.
SAMEN zijn in verbinding is dat ook, juist in deze ongekende tijden. 

Het maakt niet uit of je dit doet op een dansvloer of op dit moment ONLINE THUIS in je woonkamer, keuken of tuin. Of je nu gezond bent, ‘kwetsbaar’, ziek, je slecht of goed voelt, ervaren bent of voor het eerst komt dansen.  Je bent welkom mee te dansen, op te komen dagen en de ups en downs van het leven door je heen te laten stromen. 
Via het internet  zijn we verbonden met elkaar en kunnen we elkaar zien, horen en samen dansen. De ervaringen van dansers zijn verrassend goed. Voel je een drempel? Het is de moeite waard het  uit te proberen. 

'Sometimes your joy
is the source of your smile,
but sometimes your smile
can be the source of your joy'
- Tich Nhat Hanh - 

DATA LOSSE ONLINE LESSEN
Op dit moment zijn er geen losse online lessen gepland. 

Data Online Dance CYCLUS 'Source in Motion', klik hier... 

INSCHRIJVING 
Voordat je je inschrijft en betaalt is het raadzaam om eerst het platform Zoom te downloaden (makkelijk en kosteloos) en te testen of je camera en microfoon goed werkt. Ook is het belangrijk dat je een stabiele internetverbinding hebt. Muziek vraagt meer bandwijdte dan gebruikelijk. Scrol naar beneden voor meer informatie over de juiste voorbereidingen om goed aan een les mee te kunnen doen. 

Inschrijven voor ...., klik hier... (volgt nog)

BETALING
Bijdrage overmaken via onderstaande mogelijkheden. 
Betaal via een betaalverzoek, klik hier... (volgt nog)
of via een bankoverschrijving naar NL48 INGB 0665 0611 29  t.n.v. Monika Körschner
of betaal met PayPal via deze link https://www.paypal.me/monikadanshetlevennu 

ANNULERING
Een gemiste les kan niet worden ingehaald of gerestitueerd.  

BEREID JE GOED VOOR, ook technisch. Voor meer informatie, klik hier... 
* Kom op tijd * Kom eerder als Zoom nieuw voor je is * Blijf * Maak je zelf zichtbaar/kenbaar * We dansen ruim een uur * Aan het einde ronden we gezamenlijk af. 

De eerste 10 minuten zijn om aan te komen, te wennen, te delen via praten of via chat box, afhankelijk van de groepsgrootte. Er zal wat uitleg volgen over hoe zoom werkt, over de dans in het algemeen (indien nodig) en over het thema van de les. Daarna dansen we ruim een uur en nemen we de tijd om af te ronden. 

 

WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN

"Meestal hou ik niet zo van dansen via Zoom maar door de bewegingsaanwijzingen van Monika was het verrijkend!" - Hilde - 

“Voor het eerst online via Zoom gedanst samen met vele andere dansers wereldwijd, ik had er geen idee van dat het zo verbindend kon zijn om op die manier samen te dansen.”
- Natacha S. - 

 “Monika  verzorgt heerlijke 5 ritmes dansavonden, ik ben dol op haar muziek en stijl. Ze geeft nu online les via ZOOM. Ik heb 2 avonden thuis in de woonkamer 'bij' haar gedanst en vond het echt superleuk & lekker!”
- Inge B. - 

 “… begin er na de vorige keer al wat aan te wennen. Ook qua voorbereiding etc. vraagt  meer aandacht als het thuis is. Prachtig dat je dit doet. Was ook heerlijk om je af en toe te zien dansen. Gaf weer inspiratie.”
- anoniem - 


 

Datum publicatie: 12 April 2021

Online Dance