Covid 19 maatregelen voor sporten, bewegen, dansen

Informatie rondom Covid19

Alle lessen en workshops van Embodied Dance of Life zijn weer opgestart. In sommige activiteiten worden minder dansers toegelaten. Voor sommige activiteiten moet je je van te voren opgeven en betalen.  Zie hiervoor bij de betreffende activiteit. 

De basis regels gelden nog wel.
* Iedereen mag weer binnen en buiten sporten/dansen. De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen. Er geldt:
* Binnen en buiten gelden geen beperkingen. Dansen in groepsverband is toegestaan.
Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. 

Bij de ingang is desinfectie-gel beschikbaar om handhygiëne toe te passen.

Wc's zijn gewoon te gebruiken. 

Zorg voor jezelf en de ander
Onderstaand de vragen, die je je zelf kunt stellen bij aanmelding en op de dag van de dansactiviteit. Als je op een van deze vragen JA hebt geantwoord, mag je niet deelnemen aan de dansactiviteit. Ook niet als je gevaccineerd bent. 

1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?

2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Als je gezondheidsklachten relaterend aan Covid19 hebt op de dag van de les of workshop, neem dan contact op en/of annuleer je deelname. 

Bij deelname aan meerdaagse workshops en trainingen kunnen we andere voorwaarden stellen om te kunnen deelnemen.

Indien je opmerkingen/ideeën hebt naar aanleiding van je deelname aan een activiteit van Embodied Dance of Life mail dan naar monika@embodieddance.nl.
Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring met het organiseren en geven van lessen en workshops. Maar met het organiseren van danssessies en workshops tijdens de nasleep van een pandemie heb ik geen ervaring. Opmerkingen, verbeteringen en ideeën van deelnemers zijn daarom van harte welkom.