Workshops, Retraites, Intensives 

Libido Love of Life Introductiedag

Open jezelf voor de passie en levenskracht van Libido in alle gebieden van je leven! 
Dansen en werken met de beweging van seksuele levensenergie binnen de bredere definitie van 'Libido' als levenskracht, geboorteplaats van creativiteit, vitaliteit en aanwezigheid.

Deze introductiedag is bedoeld voor dansers die willen deelnemen aan de Libido Love of Life jaartraining en/of meerdaagsen. Maar ook bedoeld voor dansers die geïnteresseerd zijn om ons en het ‘libido’ werk eerst te leren kennen, te proeven, alvorens te beslissen of ze deelnemen aan de meer uitgebreide programma’s. 
Deze dag biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met onze benaderingswijze, enkele van onze methoden te ervaren en te voelen of het dansen en werken met het Libido Love of Life thema iets voor je is. 

Tijdens deze dag is er slechts plek voor 20 deelnemers. 

VOOR WIE?
'Libido' programma's zijn geschikt voor alle volwassenen, ongeacht geslacht, seksuele uiting, voorkeur en soort relatie. We streven ernaar een omgeving met elkaar te co-creëren waar iedereen zich welkom voelt, nieuwsgierig kan zijn, de mogelijkheid voelt te groeien en waar persoonlijke ervaringen die een ieder meebrengt worden gerespecteerd.
Voor deelname is het fijn dat je enige ervaring hebt met dansvormen zoals OpenFloor, 5Ritmes, MovementMedicine, Biodanza, o.i.d.
Tijdens alle Libido programma's is er geen expliciete seksuele inhoud. Ook gaat het niet om je seksualiteit op de dansvloer uit te leven.

LIBIDO JAARTRAINING 
De jaartraining, welke start in maart 2025, is een unieke en opwindende reeks van 4 residentiële opeenvolgende modules die zich richten op de subtiele en niet zo subtiele energieën van seksualiteit door middel van Open Floor Conscious Embodied Dance. Maar ook via beoefening van het  ‘Wheel of Consent’,  Inquiry,  authentiek relateren, ademwerk, neurobiologie en meer. Voor meer informatie, klik hier...

LIBIDO LOVE OF LIFE
Voor meer inhoudelijke informatie over dit thema, reviews, een uitnodigend filmpje en een overzicht van aangeboden meerdaagse 'Libido' programma's, klik hier...

OPEN FLOOR DANCE
Open Floor is een dynamische dansmeditatie en levendig bewegingsonderzoek. De methodiek van Open Floor is eerder open en onderzoekend dan voorgeschreven. Je wordt begeleid en geïnspireerd om alles wat je tegenkomt te verwelkomen in je dans, voorbij dat te bewegen wat je al kent en om dat wat vast gestold is weer in stromende beweging te brengen. Je ontdekt hoe je van schaduw en gewoonte naar vrijheid in keuze en creatieve mogelijkheden kunt bewegen.

DOCENT MONIKA KÖRSCHNER
Zij is o.a. geaccrediteerd 5Rhythms® (Gabrielle Roth), OpenFloor,  Libido Fundamentals (Andrea Juhan) docent. Tevens is zij opgeleid door Betty Martin in het ‘Wheel of Consent’.  Monika geeft ruim 20 jaar les in dans en beweging als bewustzijnsoefening en heeft zich de laatste 14 jaar gespecialiseerd in Embodied & Conscious Sexuality.  


"A strong life force can be seen in physical vitality,
courage, competent judgment, self-mastery, sexual vigor,
and the realization of each person's unique talents and purpose in life.
To maintain a powerful life force,
forget yourself, forget about living and dying,
and bring your full attention into this moment."
- H. E Davey - 


DATUM & TIJD 
zondag 20 oktober 2024
10.00 uur - 17.00 uur
Inloop vanaf 9.30 uur. Houd rekening met een uitloop tot 17.30 uur.

INVESTERING
Inclusief BTW, koffie/thee/lekkers en soep. Lunch zelf meenemen om te delen.
€ 110,- per persoon
€ 95,- per persoon indien aangemeld en betaald voor 6 oktober 2024

AANMELDING & BETALING
Aanmelden en betalen kan via Hipsy via deze link
Tijdens deze dag is er slechts plek voor 20 deelnemers, vol is echt vol. 
Er gelden annuleringsvoorwaarden, deze vind je hier...

Voor praktische vragen kun je terecht bij Natacha Senders, organizer, via 06 51818291 of natacha@tijdrustenruimte.nl  

PLAATS & BEREIKBAARHEID
De Open Ruimte, J. Bakerstraat 40, 1311 GA Almere 

Let op: deze sfeervolle locatie wordt momenteel alleen gebruikt voor het aanbieden van de introductiedag. De andere Libido-events vinden plaats op andere locaties zoals in Meeuwenveen in Havelte, De Dieken in Holten, De Esoterra Akademie (voorheen Akademie voor Massage en Beweging) in Amsterdam Noord, 

De Open Ruimte in Almere is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer.
Voor de routebeschrijving, klik hier... 


 

Datum publicatie: 24 november 2022

Libido Love of Life Introductiedag